Lasapparatuur

Gebeurde het lassen vroeger nog met een lastrafo, zoals met de beroemde "houten" Smitweld LT9 in in onze showroom. Tegenwoordig werkt een lasser met veelal moderne geavanceerde apparatuur die het lasproces niet alleen beter beheersbaar maakt maar met name ook reproduceerbaar.

Bovendien heeft de elektronica er toe bijgedragen dat er momenteel veel sneller gelast kan worden met een veel lager energieverbruik.

Voor het maken van een verantwoorde keuze uit de vele mogelijkheden bent u bij Lastotaal aan het juiste adres. Wij voeren het volledige programma van:

Logo Miller lasapparatuur

Miller

De blauwe onverwoestbare machines uit America worden al meer dan 50 jaar in Nederland verkocht. Vele machines uit die tijd werken trouwens nog steeds uitstekend.

Niet voor niets geeft de fabrikant standaard 3 jaar wereldwijde garantie.

Lastotaal voert, als regionale vertegenwoordiging van Miller, lasapparatuur voor alle denkbare lasprocessen. Allemaal eenvoudig te bedienen en van topkwaliteit.

Logo migatronic lasapparatuur

Migatronic

Al meer dan 30 jaar komen er hightech machines Uit Denemarken. Veel van de Deense noviteiten zijn later overgenomen door de andere merken.

Migatronic heeft een ongeƫvenaard programma met zeer vele variaties en keuzemogelijkheden. Iedere machine wordt op client specificatie samengesteld, getest en bij u afgeleverd.

Voeg daarbij het uitgebreide programma in Mig-en Tig lastoortsen, de standaard 2 jaar garantie en u begrijpt dat wij u graag persoonlijk adviseren welke machine voor u de beste keuze is.

Logo Rehm lasapparatuur

Rehm

Degelijke Duitse apparatuur waarvan wij met name de extreem compacte 230volt Tig AC/DC Tiger machines verkopen. Al jaren een betrouwbare partner voor vele monteurs in de Installatietechniek en onderhoud. Kom langs voor een demonstratie.

Verhuur van lasapparatuur

Wanneer u voor een kortere perioden een extra machine nodig heeft kunt u bij Lastotaal terecht voor een huurmachine. Dat kan lasapparatuur zijn maar ook generatoren, lasdiesels, verlichting, compressoren en alles wat u verder nodig heeft om een project succesvol te voltooien

Reparatie, onderhoud en keuring van lasapparatuur

Overigens zijn wij ook uw aanspreekpunt voor de reparatie, onderhoud en keuring van alle merken lasapparatuur.

Gebruikte lasapparatuur

Ook hebben wij vaak, door inruil verkregen, gebruikte apparatuur van de merken Lincoln, Kemppi, Esab, Fronius, Ewm, Saf en nog veel meer.