Lastoevoegmaterialen

Lassen, het maken van een metallurgische verbinding tussen 2 metalen delen, is een gecompliceerd proces dat "eenvoudig" gemaakt kan worden indien u kiest voor de juiste lastoevoegmaterialen en een goed advies.

Voor beide bent u bij Lastotaal aan het juiste adres.

Wij zijn graag uw adviseur, en leverancier, van:

logo Elga

Elga

Topkwaliteit lasmaterialen voor alle lasprocessen en de 1e keuze van zeer veel vooraanstaande lasbedrijven, scheepswerven en offshore bedrijven.

Sterke punten zijn onder meer gevulde lasdraden, RVS elektroden en hoogrendement laselektroden

http://www.ceweld.nllogo Ceweld

Ceweldhttp://www.ceweld.nl

Misschien wel het grootste in Nederland verkrijgbare assortiment lasmaterialen van gewoon staal tot en met de meest exotische nikkellegeringen. Inclusief de eerste smartphone app voor het berekenen van laskosten.

Logo Rywal Gold Line

Gold

Al sinds jaar en dag onze SG2 lasdraad voor het Mig/Mag lassen van ongelegeerd staal. Constante hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Oerlikon/SAF/Air-Liquide

Fabrikant met een enorme verscheidenheid in lasmaterialen waarvan wij de hardlopers, zoals de Spezial laselektroden altijd ruim op voorraad hebben.

Lincoln Smitweld logo

Lincoln Smitweld

De van oorsprong Nederlandse fabrikant met niet alleen een uitgebreide sortering maar vooral veelgevraagde "oude" vertrouwde, namen zoals Supra, Conarc, Arosta en Kryo.

Daarnaast zijn er nog een aantal merken die wij niet uit voorraad leveren, maar vanwege onze uitstekende contacten met fabrikanten en handelaren in binnen- en buitenland, toch aan u kunnen leveren zoals, Filarc, Esab, Bohler Thyssen, Hobart, Mc Kay, etc.

Het gaat niet uitsluitend om het leveren, maar ook om het adviseren, helpen bij de procedures en het oplossen van vraagstukken en/ of problemen.